Gezien, herkend en begrepen worden! Dat is wat een goede huisstijl zonder enige kennis van uw onderneming kan verzorgen. 2Progress adviseert, helpt en maakt het voor u. De huisstijl van een organisatie of bedrijf is de bewust gekozen wijze van presentatie naar buiten toe. Het gaat verder dan de uiterlijke verschijningsvorm, het gaat ook over communicatie en over het gedrag van de organisatie en haar medewerkers.
Drie elementen (design, communicatie en gedrag) dienen evenveel aandacht te krijgen bij het ontwerpen van een nieuwe huisstijl. Verder is een huisstijl de visuele identiteit van een organisatie. Het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit. Hieronder vallen naam, logo, kleur, typografie, vormentaal en fotografiestijl.

Al deze elementen worden consistent gebruikt in presentaties of op briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website, e-mails, bedrijfskleding etc.

2Progress heeft veel aan ervaring als het gaat om ontwerpen en bedenken van de juiste uitstraling en marketing strategie voor uw bedrijf. Logo’s, huisstijlen, desktop publishing (DTP), video- & audiobewerking, sociale media, websites, buitenreclame, drukwerk etc. Niet tevreden? Of niet het gewenste resultaat? Schroom niet en laat het ons weten! Samen gaan we dan opzoek naar een oplossing. Wij willen namelijk alleen maar tevreden klanten.